Om meg

Hei, hyggelig at du besøker min hjemmeside! Jeg er en pianist/komponist/musikklærer bosatt på Stabekk i Bærum hvor jeg bor sammen med min samboer og sønn.

Jeg har et lidenskapelig forhold til musikk og har bred interesse for ulike musikksjangre. Selv er jeg klassisk skolert og har hovedinteresse innenfor dette felt, med særlig interesse for tidsepoken mellom J.S Bach (1685-1750) og Arnold Schönberg (1874-1951). Mine interesser strekker seg også inn i poppmusikken og jazzens verden. 

Jeg tok min Bachelorgrad (2013-2016) i Faglærer i musikk med klassisk piano som hovedinstrument ved Universitet i Agder under professor Tellef Juva og Sveinung Bjelland. Her var det et fantastisk miljø for å utvikle ferdigheter både som pianist og pedagog. Ved mesterklasser ved klaverseksjonen hadde jeg blant annet timer med gjestelærere som Einar Steen-Nøkleberg og Jan Jiracek von Arnim.

Mine interesser for musikkteori og komposisjon førte frem til et masterstudium (2016-2018) i Anvendt musikkteori ved Norges Musikkhøgskole hvor jeg skrev en hovedoppgave om Arnold Schönbergs Harmonielehre (hans lærebok i harmonilære).

Siden Januar 2020 har jeg undervist komposisjon ved Edvard Munch VGS

Kontaktinfo:

Tlf: 40488184

E-post: haakon.storing@gmail.com

Adresse: Gamle drammensvei 10B, 1369, Stabekk